Onze

Mensen

Martijn

de Vroom

PARTNER
“Een rijk leven is een verzameling van kostbare momenten.”

Ervaring
Opgeleid als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Tilburg, heb ik aansluitend de postdoctorale VBA opleiding tot Register Beleggingsanalist afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In de jaren negentig begon ik mijn carrière als beleggingsprofessional bij Bureau Bosch, waar ik werkte als investment consultant. Vervolgens ben ik binnen de Rabobank organisatie gaan werken als senior vermogensbeheerder bij Schretlen & Co, de private bank van Rabobank. Zowel bij Schretlen als later bij Rabobank Nederland maakte ik deel uit van het beleggingscomité. In het voorjaar van 2013 heb ik mij aangesloten bij Servatus, waar ik vermogende relaties begeleid en tevens het vermogensbeheer voor hen uitvoer. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het gevoerde beleggingsbeleid binnen Servatus.

Certificering
Opgenomen in het DSI-register als Senior Vermogensbeheerder en staat geregistreerd als Register Beleggingsanalist in de registers van CFA Society VBA Netherlands.

Peter

van Galen

PARTNER
“Don’t look for the needle in the haystack. Just buy the haystack.”

Ervaring
Ik ben opgeleid als jurist (fiscaal-economisch) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heb vervolgens de postdoctorale opleiding voor beleggingsanalist gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heb ik diverse vakinhoudelijke opleidingen afgerond en executive development programma’s gevolgd aan internationale business schools in Lausanne (IMD), Fontainebleau en Singapore (Insead).

Mijn ervaring in het beleggingsvak is uitgebreid. Ik ben begonnen als vermogensbeheerder bij de Kasbank en heb daarna achttien jaar bij Van Lanschot Bankiers gewerkt in verschillende functies. In de laatste tien jaar maakte ik deel uit van de concerndirectie en had ik de eindverantwoordelijkheid over het Effectenbedrijf en de Nederlandse Private Banking activiteiten. In mijn laatste functie was ik Directeur Strategie. In 2010 heb ik samen met Kees Klijsen Servatus Vermogensmanagement opgericht.

Certificering
Staat ingeschreven in het register van het Dutch Securities Institute (DSI) Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

Kees

Klijsen

PARTNER
“They don’t care how much you know, until they know how much you care.”

Ervaring
Voordat ik ging ondernemen, werkte ik 16 jaar in de private banking sector, achtereenvolgens bij General Investment Management, Van Lanschot Bankiers en Schretlen & Co, de private bank van de Rabobank. In 2010 richtte ik samen met Peter van Galen Servatus Vermogensmanagement op. Binnen Servatus heb ik mij met name gespecialiseerd in de familiaire aspecten van bedrijfsopvolging en vermogensoverdracht.

Certificering
Behoort tot de eerste lichting financieel adviseurs die zijn gecertificeerd door de Federatie Financieel Planners (FFP). Voldoet hiermee aan de strenge vakinhoudelijke eisen die gesteld worden aan financiële planners.

Luc

Reiff

Partner
“Gun jezelf elke dag een cadeautje.”

Ervaring
Ik studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en behaalde mijn Master Financiële Planning aan de Erasmus Universiteit. Als belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers groeide mijn interesse in de directeur-grootaandeelhouder praktijk. Bij Van Lanschot en Schretlen & Co verwierf ik kennis van de bancaire advieswereld. Binnen Servatus sta ik mijn klanten het liefst bij op het snijvlak van ratio en gevoel. Het geeft mij de meeste voldoening wanneer ik erin slaag om gedachten en gevoelens samen te brengen. Dit resulteert in een zeer persoonlijke en sterke band met ‘mijn’ gezinnen.

Certificering
Financieel Planner (CFP®/FFP) en lid van de Nederlandse Organisatie van Executeurs (NOVEX).

Wout

van Wieringen

VERMOGENSBEHEERDER
“A ship in harbour is safe, but that is not what ships are built for.”

Ervaring
Ik begon mijn opleiding Economie aan een particuliere universiteit in de Verenigde Staten en rondde deze later af aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van mijn Master Finance in 2020, ben ik gestart bij Servatus Vermogensmanagement. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten het onderhouden van relaties en het beheren van portefeuilles. Daarnaast houd ik mij bezig met het onderzoeken van ontwikkelingen op de financiële markten en het opstellen van analyses. Naast mijn rol als vermogensbeheerder ben ik actief betrokken bij het beleggingscomité.

Certificering
Ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail van het Dutch Securities Institute.

Fred

Lommers

VERMOGENSPLANNER
“Er is geen groter compliment dan het krijgen van vertrouwen.”

Ervaring
Ik ben opgeleid als bedrijfskundige aan de Universiteit Twente, waarna ik de masteropleiding Finance & Investments heb afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als Vermogensplanner richt ik mij met name op de juridische, vermogensrechtelijke en fiscale aspecten van vermogen, zonder daarbij het gevoel van de vermogensbezitter uit het oog te verliezen. Het is belangrijk dat fiscale of vermogensrechtelijke optimalisatie nooit ten koste gaat van de gemoedsrust.

Certificering
Heeft alle relevante wft-certificaten in bezit.

Joep

van Spreeuwel

VERMOGENSMANAGER
“Vermogen is slechts een middel, bij Servatus maken we het waardevol.“

Ervaring
Ik heb Fiscaal Recht & Economie aan de Hogeschool in Eindhoven gestudeerd en vervolgens Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn start bij Klijsen Vermogensadvies in 2007 heb ik mijn carrière voortgezet bij Servatus Vermogensmanagement, waar ik sinds de oprichting in 2010 actief ben. In 2020 werd ik ook aandeelhouder binnen het bedrijf, waarmee ik mijn betrokkenheid nog verder versterkte. Naast mijn rol als Vermogensregisseur ben ik verantwoordelijk voor het periodieke kennisoverleg.

Certificering
Gecertificeerd door de Federatie Financieel Planners (FFP) en heeft alle relevante certificaten voor de Wet op het financiële toezicht (Wft).

Mariëlle

van der Heijden

VERMOGENSPLANNER
“Als toegewijde vermogensplanner zorg ik voor financiële gemoedsrust en help ik dromen verwezenlijken.”

Ervaring
Ik heb de opleiding Management, Economie en Recht gevolgd aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Na te hebben gewerkt bij verschillende werkgevers, waaronder een advocatenkantoor en de Provincie Noord-Brabant, heb ik ruim 16 jaar ervaring met het adviseren van vermogende families (Rabobank Private Banking en Rabo Vermogensmanagement).

Certificering
Mariëlle heeft alle relevante certificaten voor de Wet op het financiële toezicht (Wft). Daarnaast is zij gecertificeerd door de Federatie Financieel Planner (FFP). Daarmee voldoet zij aan de strenge vakinhoudelijke eisen die gesteld worden aan Financieel Planners.

Kevin

van Os

VERMOGENSPLANNER
“Het mooiste compliment is het geluk van de cliënt zien.”

Ervaring
Als vermogensplanner hecht ik waarde aan het creëren van een fundament voor de welvaart en het welzijn van vermogende families. Met mijn achtergrond van fiscale economie aan Tilburg University en ervaring als belastingadviseur bij BDO combineer ik mijn expertise en passie in financiën om mijn ambities na te streven.