Onze dienstverlening vergt maatwerk

Van het coördineren van alles rondom je vermogen tot focus op puur het beheer van je beleggingen.  

Het coördineren van alles rondom je vermogen

De zorg over je vermogen nemen we graag uit handen. Nadat we samen op basis van je financiële doelstellingen een vermogensplan ontwikkelen, ondernemen we samen met ons netwerk van specialisten alle acties die daaruit voortvloeien. Daarnaast houden we doorlopend een vinger aan de pols om zeker te weten dat de weg naar je doelen goed bewaakt wordt. Denk aan het opstellen van een schenkingsplan, of het overdragen van het (familie)bedrijf, het structureren van je vermogen, het testament optimaliseren of de begeleiding van je kinderen bij het vermogen. 

Omdat we je financiële doelstellingen kennen en begrijpen kunnen we het totale vermogen optimaal voor je laten werken, zodat je niet teveel maar zeker ook niet te weinig risico neemt. Op deze manier ben je in staat om het best mogelijke rendement te behalen. 

Beheer van beleggingen 

Onze ervaren vermogensbeheerders beheren je vermogen op een transparante, onafhankelijke en kostenbewuste wijze. Behalve gemak en rendement levert dat je gemoedsrust op. Wat je financiële doelstellingen ook zijn, samen komen we tot de een optimale oplossing, helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie. Passend bij je ambities en het gewenste risicoprofiel. Daarnaast sta je in rechtstreeks contact met je vermogensbeheerder en zorgen we voor heldere rapportage, in de frequentie die jij wenst. Onze onafhankelijke positie stelt ons in staat om puur in jouw belang te acteren op de wereldwijde beleggingsmarkten. We beginnen met een vrij te beleggen vermogen vanaf 1 miljoen euro.

365 dagen per jaar zijn wij je vertrouwenspersoon.

Meer weten over onze beleggingsfilosofie? 

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken en risico’s van beleggen.

Contact

Interesse om eens om tafel te gaan zitten?
Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.